Meeting Other Federal Requirements

Module 6 Representatives from; The Civil Rights Office (CRO), Business Engagement and Compliance Office (BECO), Partnering Group and Public Outreach talk about federal requirements to be met on a project.

AGENDA

INTRODUCTION 8:00 am - 8:10 am (10 minutes) Lisa Pounds, Local Public Agency Manager, ADOT Cyndi Callahan, Local Public Agency Liaison & Training Coordinator, ADOT

CIVIL RIGHTS OFFICE (CRO) Lisa Tapia, Civil Rights Compliance Specialist, ADOT

PARTNERING Julia Voight, Partnering Facilitator, ADOT

9:10 am - 9:55 am (45 minutes)

8:10 am - 9:10 am (60 minutes)

10/19/2021

DISADVANTAGED BUSINESS ENTERPRISE (DBE) 9:55 am - 10:40 am (45 minutes) BUSINESS ENGAGEMENT & COMPLIANCE OFFICE (BECO) Melanie Peterson, LPA/Subrecipient Program Manager, BECO, ADOT

PUBLIC OUTREACH

10:40 am - 11:25 am (45 minutes)

Daina Mann, Assistant Communications Director Community Relations, ADOT

CLOSING REMINDERS AND SURVEY

11:25 am - 11:30 pm (5 minutes)

Cyndi Callahan, Local Public Agency Liaison & Training Coordinator, ADOT